Coaching af pædagogisk personale

Mit navn er Linda Stæhr, jeg er pædagogisk konsulent og bl.a. uddannet NLP Counselor, i en 4-årig uddannelse indenfor coaching og systemiske forandringsprocesser.

Jeg har selv været pædagog indenfor 0-6 års området i 7 år og har på egen krop oplevet den pædagogiske hverdag på godt og ondt.

Jeg hjælper dig nå dine mål som pædagogisk leder eller medarbejder gennem individuel coaching (Første coaching i institutionen er gratis)

Gå til "Priser" her.

For pædagogiske ledere: Som pædagogisk leder i en daginstitution er udfordringen at få alle i personalegruppen til at spille godt sammen og i fælles retning. Gennem coaching hjælpes du til at finde dine egne prioriteringer og nå dine mål i ledelsen af personalet. Jeg rådgiver bl.a. indenfor emnerne: Motivation, samarbejde og pædagogik (fx opdragelse).

For pædagogiske medarbejdere: Hverdagen med børnene føles ofte presset eller uden mulighed for at gøre det "godt nok", når besparelser presser hverdagen og samarbejdet. Find nye veje, få afklaring af dine muligheder og hjælp til samarbejdet. Coaching handler om dine mål, ønsker og udfordringer.

Hvis du er interesseret i Coaching kan jeg kontaktes på: mail@lindastaehr.dk eller på telefon 28 58 77 98. Vi mødes et sted i Aarhus efter aftale.

NLP som metode

NLP (som jeg er efteruddannet indenfor) omhandler de ”programmer” vores hjerner har for tanker, følelser og handlinger og hvordan disse via samtale kan opdages og forbedres, så de styrker vores liv, trivsel og mål på bedste måde. Læs mere om NLP her. Eller læs mere om min baggrund her.

Share