Konsulentydelser og priser

For ledere

Linda StæhrKære leder, du skal vide, at jeg allerede ved lidt om dig:

Du skal vide, at jeg allerede forstår, at du gør en kæmpe indsats hver dag for at få det bedste resultat - samt at du ønsker dit personales bedste i alt dette. Samtidig ved jeg også, at du er et menneske. Mennesker er gode til noget og mindre gode til andet. Jeg tilbyder at supplere mine evner til dine i den grad, du har lyst til eller brug for dette.

Jeg har stor menneskelig indsigt både hvad angår personlighedstyper, samspils dynamikker, kommunikations strukturer og afkodning af menneskers sande forholden-sig-til til hinanden.

Om du ønsker rådgivning i personaleudfordringer, coaching i dit eget lederskab eller noget helt tredje er helt op til dig.

Herunder finder du mine tilbud til dig som leder. Som du kan se i priseksemplerne har jeg tidligere arbejdet meget med pædagogiske ledere og og deres personalegrupper. Kontakt mig på 28 58 77 98 eller skriv til mail@lindastaehr.dk for et konkret tilbud.

Jeg kommer gerne ud til et forbesøg og taler med dig om mulighederne.

Ledelse med indsigt 750 kr pr session + moms - evt. over telefonen

Kære leder - Er det svært at se og aktivere dine ansattes bedste sider? Ved du, hvor konflikterne starter - og hvordan de kan stoppes? Mon du har indsigt i hvilken kultur, du er med til at skabe? Arbejder I mod fælles bedste og en god bundlinje eller halter motivationen?

Lad mig hjælpe dig videre... ring 28 58 77 98.

Jeg har specialiseret mig indenfor personlighedstyper, gruppedynamikker, motivation og systemisk teori generelt (hvordan gruppen "virker" sammen). Desuden er jeg trænet i Poul Ekmans omfattende forskning og teknikker i genkendelses af løgn og afkodning af følelser.

Læs mere om coaching her.

Ledelse med hjerte og retning - forløb for 5800 kr. + moms

Mistrives du som leder og føler du ikke, at du kan få dine ansatte til at 'ro' i samme retning - så tilbyder jeg dette forløb med tre coaching samtaler. Her finder du ny energi og nye muligheder. Du vil få styr på dine ressourcer, ønsker og mål - sammen finder vi vej. Læs mere om coaching her.

Ny begejstring om samarbejdet og de pædagogiske opgaver forløb til 13.500 kr. + moms.

Mistrives personalegruppen med interne konflikter og samarbejdsudfordringer? Sidder du og dine kollegaer fast i en specifik sag med en familie, et barn eller en børnegruppe, hvor I ønsker at udvikle jer, få nye indsigter og styrke samarbejdet? Så er dette for jer. Vi sammensætter vi et forløb, der passer til institutionens behov.

Forløbet starter med 1,5, times møde med lederen, hvor vi får overblik og lægger en plan. Derefter holder jeg 5-7 møder af 1,5 time med de relevante stuer og/eller lederen og får styr på samarbejdet. Jeg tager udgangspunkt i den enkeltes styrkesider og behov og arbejder efter tankegangen at "Vi supplerer hinanden - vi ved det bare ikke altid". Varighed typisk et halvt år. Prisen er inkl. forberedelse og transport i Rebild, Vesthimmerlands eller Mariagerfjord kommuner. Transport længere end dette aftales nærmere.

Når gode råd ikke er nok for familierne - forløb med 3 hjemmebesøg for 6800 kr. + moms.

Mistrives en familie - Så tager jeg ud til den specifikke familie og guider konkret i forældrenes samvær med deres børn. Trivslen skal genfindes i det samværet i familien, så forældrene oplever en høj grad af sammenhæng mellem "alle de fine råd" og deres praktiske hverdag. Jeg tilbyder et 1,5 times koordineringsmøde med kontaktpædagogen og forældrene i daginstitutionen og herefter 3 x 1,5 timers rådgivning i hjemmet. Målet er at familien derefter er selvkørende og har redskaberne til at tage fremtidige udfordringer i opløbet. Prisen er inkl. forberedelse. Transport aftales.

Oplæg for pædagogisk personale - 4800 kr. for 1,5 times oplæg + moms.

Oplæg om forældresamarbejde, kollegasamarbejde og fælles retning i institutionen. Der hvor jeg adskiller mig fra andre oplægsholdere er i min meget praktiske tilgang til dilemmaer. Værdigt og målrettet øver vi os på hinanden, så teorier og teknikker sidder på rygraden, inden vi går hver til sit igen.  Ofte har fællesskabet mange flere ressourcer, som glemmes eller gemmes væk, når kriser og udfordringer opstår. Jeg får gruppens forskellige personligheder og styrker til at spille sammen, så de medarbejder snarere end modarbejder hinanden - alt sammen i koordinering med lederens ønsker og mål.

Metoder og mål

Mit mål er som altid, at I oplever en frihed i jeres eget og hinandens potentialer. Uafklarede forventninger og skuffede ønsker låser vores handlinger i "bør" og "skal" og "plejer". Mit mål er, at I så hurtigt som muligt er selvkørende og VED, hvad der virker i jeres sammenhænge - så der ikke bliver brug for mig igen. Husk jeg også laver oplæg og underviser både forældre og pædagoger. Læs mere om mine oplæg for pædagoger her på side, mine oplæg for forældre her eller ring og hør nærmere.

Kontakt mig på telefon 28 58 77 98 eller skriv en mail til mail@lindastaehr.dk så kommer jeg ud til et gratis forbesøg i kommunen eller dagtilbuddet, så vi kan få en fornemmelse af hinanden.

Som konsulent er min primære kvalificering min 4-årige NLP uddannelse indenfor forandringsprocesser og coaching. Desuden trækker jeg på mine erfaringer som pædagog og som familierådgiver (Trivselifamilien.dk). Læs mere om min baggrund her: Linda Stæhr

Share