Konsulentydelser og priser

For daginstitutioner og kommuner

Som dagtilbud eller kommune kan I trække på mine kompetencer til pædagogiske ledere,  pædagogiske personalegrupper eller familier der udfordres. Kontakt mig på 28 58 77 98 eller skriv til mail@lindastaehr.dk

Jeg kommer gerne ud til et gratis forbesøg og taler med jer om jeres muligheder. Herunder ser du mine priser:

Om Linda Stæhr

Ledelse med hjerte og retning - forløb for 5800 kr. + moms

Mistrives du som leder og føler du ikke, at du kan få dine ansatte til at 'ro' i samme retning - så tilbyder jeg dette forløb med tre coaching samtaler. Her finder du ny energi og nye muligheder. Du vil få styr på dine ressourcer, ønsker og mål - sammen finder vi vej. Læs mere om coaching her.

Ny begejstring om samarbejdet og de pædagogiske opgaver forløb til 13.500 kr. + moms.

Mistrives personalegruppen med interne konflikter og samarbejdsudfordringer? Sidder du og dine kollegaer fast i en specifik sag med en familie, et barn eller en børnegruppe, hvor I ønsker at udvikle jer, få nye indsigter og styrke samarbejdet? Så er dette for jer. Vi sammensætter vi et forløb, der passer til institutionens behov.

Forløbet starter med 1,5, times møde med lederen, hvor vi får overblik og lægger en plan. Derefter holder jeg 5-7 møder af 1,5 time med de relevante stuer og/eller lederen og får styr på samarbejdet. Jeg tager udgangspunkt i den enkeltes styrkesider og behov og arbejder efter tankegangen at "Vi supplerer hinanden - vi ved det bare ikke altid". Varighed typisk et halvt år. Prisen er inkl. forberedelse og transport i Rebild, Vesthimmerlands eller Mariagerfjord kommuner. Transport længere end dette aftales nærmere.

Når gode råd ikke er nok for familierne - forløb med 3 hjemmebesøg for 6800 kr. + moms.

Mistrives en familie - Så tager jeg ud til den specifikke familie og guider konkret i forældrenes samvær med deres børn. Trivslen skal genfindes i det samværet i familien, så forældrene oplever en høj grad af sammenhæng mellem "alle de fine råd" og deres praktiske hverdag. Jeg tilbyder et 1,5 times koordineringsmøde med kontaktpædagogen og forældrene i daginstitutionen og herefter 3 x 1,5 timers rådgivning i hjemmet. Målet er at familien derefter er selvkørende og har redskaberne til at tage fremtidige udfordringer i opløbet. Prisen er inkl. forberedelse. Transport aftales.

Oplæg for pædagogisk personale - 4800 kr. for 1,5 times oplæg + moms.

Oplæg om forældresamarbejde, kollegasamarbejde og fælles retning i institutionen. Der hvor jeg adskiller mig fra andre oplægsholdere er i min meget praktiske tilgang til dilemmaer. Værdigt og målrettet øver vi os på hinanden, så teorier og teknikker sidder på rygraden, inden vi går hver til sit igen.  Ofte har fællesskabet mange flere ressourcer, som glemmes eller gemmes væk, når kriser og udfordringer opstår. Jeg får gruppens forskellige personligheder og styrker til at spille sammen, så de medarbejder snarere end modarbejder hinanden - alt sammen i koordinering med lederens ønsker og mål.

Metoder og mål

Mit mål er som altid, at I oplever en frihed i jeres eget og hinandens potentialer. Uafklarede forventninger og skuffede ønsker låser vores handlinger i "bør" og "skal" og "plejer". Mit mål er, at I så hurtigt som muligt er selvkørende og VED, hvad der virker i jeres sammenhænge - så der ikke bliver brug for mig igen. Husk jeg også laver oplæg og underviser både forældre og pædagoger. Læs mere om mine oplæg for pædagoger her på side, mine oplæg for forældre her eller ring og hør nærmere.

Kontakt mig på telefon 28 58 77 98 eller skriv en mail til mail@lindastaehr.dk så kommer jeg ud til et gratis forbesøg i kommunen eller dagtilbuddet, så vi kan få en fornemmelse af hinanden.

Som konsulent er min primære kvalificering min 4-årige NLP uddannelse indenfor forandringsprocesser og coaching. Desuden trækker jeg på mine erfaringer som pædagog og som familierådgiver (Trivselifamilien.dk). Læs mere om min baggrund her: Linda Stæhr

Share