Om Linda Stæhr

Historik

Siden 2014 har jeg tilbudt familierådgivning for forældre til 0-6-årige gennem samtaler og foredrag om opdragelse og familieliv. Siden januar 2016 har jeg også tilbudt personaleløsninger for pædagogisk personale i form af coaching, pædagogisk udvikling og foredrag om opdragelse, forældresamarbejde mm.

Du kan finde mere på mine to andre hjemmesider her:

For forældre til 0-6-årige

Fagpersonen Linda Stæhr

  • Som NLP psykoterapeut er jeg uddannet indenfor coaching, systemisk teori, forandringsprocesser, terapi og i at hjælpe andre nå deres mål. Min uddannelse til psykoterapeut kræver 556 lektioners praktisk træning ud af 1276 lektioners undervisning før certificering.
  • Som Familierådgiver bygger jeg på mine mere end 9 års erfaringer bl.a. som pædagog indenfor 0-6-års området. Trivsel i familien.dk fortæller meget mere om dette. Jeg har en lang række tidligere brevkasserådgivninger på baby.dk, der kan søges frem via google, da jeg gennem længere tid var ekspertrådgiver på siden.
  • Som NLP Counselor er jeg uddannet i at støtte enkeltpersoner og grupper i at nå deres mål, ændre uhensigtsmæssige vaner og få større gennemslagskraft. Uddannelsen kræver 383 lektioners praktisk coaching-træning før bevisudstedelse. Læs mere om NLP her.
  • Som pædagog (uddannet i 2008 v. Jelling Seminarium) er det min store glæde og passion at støtte og styrke små børns muligheder i livet med trivsel, udvikling og i samarbejde med deres familier. Udover mine erfaringer som vuggestuepædagog, har jeg også været støttepædagog i en børnehave med det primære ansvar for et barn med særlige udfordringer. Herunder observation, udredning, indsats og samarbejde med familien, personalegruppen og eksterne fagfolk som psykologer og lærere.

Som privatperson er jeg:

  • Helt normal familiemor til to (fra 2012 og 2013). Jeg er gift med min dejlige mand Simon, og sammen har vi boet i Aarhus i 9 år og flyttede pr feb. 2018 til Rold skov.
  • Praktisk, iderig og passioneret
  • Musisk og kreativt orienteret - forsøger altid at finde "rytmen" de ting der omgiver mig bl.a. i menneskers samspil og psyke.

Tilgang til andre

Min stil er konkret og konfronterende men venlig og imødekommende. Jeg VED at forandringer kræver både mod, styrke, tålmodighed og autoritet. Jeg ved også, at der er mange aspekter i dagligdagen, som modarbejder netop dette. Jeg sætter en ære i at se livet fra skæve vinkler og tænke ud af boksen. Teorien og etikken skal altid være i orden og min arbejdsmetode er positiv, jordnær og tilgængelig.

Jeg veksler meget bevidst mellem rådgivning og coaching alt efter, om der er brug for ideer og konkret viden eller I skal finde værdier og retning i jeres daglige omgang med hinanden. Som rådgiver er jeg kontant, praksisnær, støttende og ide-givende. Som coach er jeg tålmodig, opmuntrende og guidende.

Jeg håber du nu har fået et større indblik i hvem jeg er ved at læse "om Linda Stæhr". Hvis du ønsker at kontakte mig, kan du finde mine kontaktoplysninger her.

Du kan også finde min LinkedIn profil her.

NLP Counselor (3. år) og NLP psykoterapeut (4-årig) er en af de længste uddannelser af den slags i Danmark med over 500 lektioners praktisk træning.

Share